Transformă periajul dinților într-o activitate distractivă cu aplicația noastră pentru periaj

Știm cât de dificil poate fi să îţi convingi micuțul să își perie dinții timp de două minute, cât este recomandat. Așa că ne-am propus să îţi ușurăm sarcina. Obiceiurile pe care le deprind de mici vor dura o viață întreagă. Aplicația noastră gratuită pentru periajul dentar face ca periajul să devină o adevărată distracție!

Căpitanul Aquafresh și Bulgărașii cântă și dansează în timp ce micuțul tău se spală pe dinți. Aplicația are un cronometru care afișează numărătoarea inversă a celor două minute recomandate.

Faceți click mai jos pentru descărcare gratuită

google play  app store

Făcând click pe link-ul/-urile de mai sus, veți accesa un site web extern care este administrat independent, nefiind gestionat de Haleon. Haleon nu își asumă nicio responsabilitate pentru conținutul respectivului site web. Dacă nu doriți să părăsiți acest site web, nu faceți click pe link-urile de mai sus.

Periajul dinților celor mici poate fi distractiv!

Fie că este vorba despre un singur dințișor sau despre o guriță plină, este important ca toți dințișorii să fie periați încă de la momentul apariției lor. Jocurile și încurajarea copilului să deschidă gura larg atunci când își perie dinții pot juta la realizarea acestui obiectiv.

Uneori, un dinte lipsă poate face ca periajul să fie dureros, iar micile spații dintre dinți nu sunt întotdeauna o plăcere. Magia Zânei Măseluță va păstra zâmbetele pe chipurile lor.

Nu uita să descarci aplicația noastră gratuită, astfel încât micuțul tău să poată cânta și dansa în
timp ce se
spală pe dinți.

De când apar primii dințișori și până încep să se clatine, iar mai apoi până la apariția dinților definitivi, noi suntem aici să ne asigurăm că dinții micuțului tău cresc puternici.

 

Protecție pentru dinții primari aflați în creștere.

 

Protecție specializată pentru dentiția mixtă, gingii și spațiile interdentare.

 


Protecție specială
pentru
dinţii noi, definitivi.