ÎNGRIJIREA ZILNICĂ

Gama de paste de dinţi AQUAFRESH şi-a propus să vă ajute în ceea ce priveşte sănătatea orală a întregii familii.

Gama de paste de dinţi AQUAFRESH 24h Protecţie Împotriva Zaharurilor* întăreşte şi apără dinţii în mod activ împotriva zaharurilor din alimentaţia zilnică ce cauzează cariile dentare. 

 

CE ESTE ŞI CUM FUNCŢIONEAZĂ?

Formulele ce oferă protecţie 24 de ore împotriva zaharurilor* au în compoziţie fluor activ, un ingredient special care aderă la smalţ şi antrenează noi minerale la nivel dentar, lăsând dintele mai puternic decât înainte.

DE CE AM NEVOIE DE PROTECŢIE ÎMPOTRIVA  ZAHARURILOR ?

Tuturor ne place un pic de dulce însă o cantitate prea mare poate avea un efect devastator asupra dinţilor. Şi odată cu diversificarea alimentaţiei noastre a crescut şi prezenţa zahărului în aceasta. “Asediul” zahărului asupra dinţilor nu încetează niciodată, de aceea este important să vă protejaţi dinţii 24 de ore pe zi*.

CARE ESTE EFECTUL ZAHARURILOR ASUPRA DINŢILOR MEI?

Zahărul este transformat într-un acid de către bacteriile prezente la nivelul dinţilor. În timp, acest acid poate dizolva într-o asemenea măsură mineralele din structura dintelui încât aceasta se deteriorează, conducând la apariţia cariilor.

CUM POT LUPTA CU ACESTE EFECTE?

Ca regulă generală, riscul de apariţie a cariilor se diminuează prin reducerea consumului de zahăr. Aceasta nu implică doar prăjiturile şi dulciurile, deoarece zahărul poate fi “ascuns” în alimente în care nu ne-am aştepta să îl găsim.

CUM AR FI?

  • Alimentele procesate care conţin adaos de zahăr, precum cerealele şi sosurile pentru gătit
  • Alimente care conţin carbohidraţi complecşi, precum pâinea şi pastele, care pot elibera zaharuri la nivelul gurii

Pentru a vă proteja întreaga zi de aceste zaharuri neprevăzute din alimentaţia zilnică, vă recomandăm pastele de dinţi AQUAFRESH Protecţie 24h Împotriva Zaharurilor*.

*protecţie oferită de fluor, prin periaj de două ori pe zi