Aquafresh kids expert care for healthy teeth

De când apar primii dințișori și până încep să se clatine, iar mai apoi până la apariția dinților definitivi, noi suntem aici să ne asigurăm că dinții micuțului tău cresc puternici.

 

Protecție pentru dinții primari (de lapte) aflați în creștere

 

Protecție specializată pentru dentiția mixtă, gingii și spațiile inter-dentare.

 


Protecție specială
pentru noii
dinţi definitivi ai copiilor.

 

Fiecare dinte nou este un progres, o nouă filă importantă din povestea puiului tău. Din clipa în care se ivește primul dințișor și până cade cel din urmă, Aquafresh este aici să te ajute la fiecare pas.

Este important să ai grijă de acești dințișori prețioși: smalțul lor este cu 50% mai subțire față de cel al dinților unui adult și, ca atare, necesită îngrijire suplimentară. Dinții de lapte deschid calea către o dantură puternică și sănătoasă în viața de adult. De aceea, este de
două ori mai important să le oferim o protecție blândă.

Noi știm multe amănunte despre această călătorie de la primul dințișor și până la o dantură completă. Specialiștii noștri în stomatologie au dezvoltat o gamă de produse menită să te ajute în fiecare etapă din dezvoltarea sănătății orale a copilului tău.

 

Urmăriți-l pe Căpitanul Aquafresh ajutând dinții copiilor să crească puternici în noua noastră reclamă TV

Cum îi ajutăm pe copii să își perie dinții mai mult timp

Este greu să le menținem atenția timp de două minute în care să își perie dinții... Dar este necesar. Hai să facem în așa fel încât să transformăm această sarcină întruna distractivă! Este foarte important să le stabilim rutina periajului dentar cât mai curând cu putință, deoarece obiceiurile pe care le dezvoltăm acum vor dura o viață întreagă.

Aplicația noastră transformă sarcina periajului într-o reală distracție! Începeţi prin a alege un personaj, apoi alegeţi o locație și lăsaţi dansul să vă încânte de-a lungul a două minute de periaj captivant.

 

Vedeți mai multe  google_play  app_store

Făcând click pe link-ul/-urile de mai sus, veți accesa un site web extern care este administrat independent, nefiind gestionat de Haleon. Haleon nu își asumă nicio responsabilitate pentru conținutul respectivului site web.