Protejează dinții copiilor
în 4 pași simpli

Periază dinții de două ori pe zi timp de două minute, folosind o pastă de dinți și o periuță special concepute pentru vârsta copilului tău*

Periază dinții cu o mișcare ușoară, circulară, asigurându-te că este curățată toată suprafaţa dintelui, până sus la linia gingiilor.

Pentru a limita numărul situațiilor în care dinții copilului sunt expuși la zaharuri, încearcă să limitezi orice alimente și băuturi cu conținut de zahăr la ora mesei.

Programează controlul periodic la medicul dentist al copilului tău la fiecare șase luni

*este recomandat ca nicio pastă de dinți cu fluor să nu fie utilizată pentru copiii sub 2 ani, cu excepția situațiilor în care medicul dentist recomandă acest lucru

Graficul dinților noi

Copilul tău va avea 20 de dinți primari (de lapte), iar ulterior 32 de dinți adulți (definitivi), atunci când cavitatea sa orală va suficient dezvoltată.

Fiecare copil este diferit. Primul dinte poate să apară încă de la 3 luni și până la 12 luni de viață, în general dinții din centru, jos, fiind primii care își fac apariția. În jurul vârstei de 6 ani va apărea primul dinte definitiv al copilului, de care acesta se va folosi toată viața.

Poţi folosi diagrama de mai jos pentru a vedea când vor apărea dinții primari și cei adulți.

Cum îi ajutăm pe copii să își perie dinții mai mult timp

Este greu să le menținem atenția timp de două minute în care să își perie dinții... Dar este necesar. Hai să facem în așa fel încât să transformăm această sarcină întruna distractivă! Este foarte important să le stabilim rutina periajului dentar cât mai curând cu putință, deoarece obiceiurile pe care le dezvoltăm acum vor dura o viață întreagă.

Aplicația noastră transformă sarcina periajului într-o reală distracție! Începeţi prin a alege un personaj, apoi alegeţi o locație și lăsaţi dansul să vă încânte de-a lungul a două minute de periaj captivant.

 

Vedeți mai multe  google_play  app_store

Făcând click pe link-ul/-urile de mai sus, veți accesa un site web extern care este administrat independent, nefiind gestionat de GSK. GSK nu își asumă nicio responsabilitate pentru conținutul respectivului site web.

De când apar primii dințișori și până încep să se clatine, iar mai apoi până la apariția dinților definitivi, noi suntem aici să ne asigurăm că dinții micuțului tău cresc puternici.

 

Protecție pentru dinții primari aflați în creștere.

 

Protecție specializată pentru dentiția mixtă, gingii și spațiile interdentare.

 


Protecție specială
pentru
dinţii noi, definitivi.