Gama de paste de dinţi Aquafresh Triple Protection

Aquafresh pastă dinţi Fresh N Minty

În timpul periajului, formula cu aromă plăcută eliberează fluor pentru consolidarea smalţului dentar, contribuind, de asemenea, la menţinerea dinţilor curaţi, gingiilor sănătoase şi a respiraţiei proaspete. Cu protecţia oferită de fluor împotriva acizilor din zaharuri se creează o barieră care protejează suprafaţa dinţilor împotriva atacului acestora.
 

Aquafresh pastă dinţi Mild N Minty

În timpul periajului, formula cu gust plăcut eliberează fluor pentru consolidarea smalţului dentar, întărind dinţii din interior. Cu protecţia oferită de fluor împotriva acizilor din zaharuri se creează o barieră care protejează suprafaţa dinţilor împotriva atacului acestora.

Aquafresh  pastă dinţi Herbal                                                

Pasta de dinţi Aquafresh Herbal conţine o combinaţie unică de plante: menta, măghiranul, rozmarinul, cimbrul şi pătrunjelul. Ajută la protecţia gingiilor* şi la întărirea smalţului dinţilor.

Pasta de dinţi Active White, 125 ml


Agentul de albire e conceput să înlăture petele şi să restabilească albul natural al dinţilor. Acţiunea de micro-curăţare ajută ca dinţii să arate curaţi şi strălucitori.  De asemenea, conţine fluor şi oferă o respiraţie proaspătă pentru dinţi curaţi şi sănătoşi.

  • Albeşte
  • Curăţă
  • Împrospătează

Protecţie 3 în 1 pentru ceea ce contează:

Gingii sănătoase
Dinţi puternici
Respiraţie proaspătă

Pasta de dinţi Intense White, 125 ml

Pasta de dinţi cu fluor Aquafresh Intense White conţine micro-particule cu efect de albire ce conferă dinţilor un alb vizibil mai intens. Este dovedit clinic că albul dinţilor se menţine pentru mai mult timp. *

* prin periaj dentar zilnic, în comparaţie cu pasta de dinţi Aquafresh Fresh&Minty.

 

  • Conţine micro-particule cu efect de albire
  • Formează o barieră protectoare ce ajută la prevenirea reapariţiei petelor.
  • Înlătură cu blândeţe petele fără a afecta smalţul dinţilor.