Dinții primari au treburi importante de rezolvat...

După ce au avut grijă de zâmbetul acela minunat, dinții primari au treburi importante de rezolvat! Pe lângă faptul că ajută la mestecat, dinții primari încurajează vorbirea corectă, dar și dezvoltarea maxilarului și a feței. De asemenea, au rolul de a pregăti spațiul pentru dinții adulți care încep
să crească în gingii.

Pastă de dinți Aquafresh Little Teeth

Pasta de dinți Aquafresh Little Teeth are o formulă special concepută de specialiști în stomatologie pentru a le oferi copiilor cu vârste cuprinse între 3-5 ani fluorura necesară pentru combaterea cariilor, pentru protecția împotriva acizilor din zaharuri, astfel încât ei să își întărească dantura și să
combată cariile, cu o aromă ușoară,
prietenoasă.*
 

*prin periaj de două ori pe zi

 

Periuță de dinți Aquafresh Little Teeth

Periuța noastră Aquafresh Little Teeth a fost concepută pentru a fi apucată de mânuțe dornice să preia controlul. Viu colorată și plină de caracter, cu peri moi și gât flexibil, face ca periajul dinților să se transforme în distracție.

Cum îi ajutăm pe copii să își perie dinții mai mult timp

Este greu să le menținem atenția timp de două minute în care să își perie dinții... Dar este necesar. Hai să facem în așa fel încât să transformăm această sarcină într-una istractivă! Este foarte important să le stabilim rutina periajului dentar cât mai curând cu putință, deoarece obiceiurile pe care le dezvoltăm acum vor dura o viață întreagă.

Aplicația noastră transformă sarcina periajului într-o reală distracție! Începeți prin a alege un personaj, apoi alegeți o locație și lăsați dansul să vă încânte de-a lungul a două minute de periaj captivant.

 

Vedeți mai multe  google_play  app_store

Făcând click pe link-ul/-urile de mai sus, veți accesa un site web extern care este administrat independent, nefiind gestionat de Haleon. Haleon nu își asumă nicio responsabilitate pentru conținutul respectivului site web. Dacă nu doriți să părăsiți acest site, nu faceți click pe link-urile de mai sus.

Protecție specializată pentru dentiția mixtă, gingii și spațiile inter-dentare.

 


Protecție specială pentru dinţii noi, definitivi.