Prezentarea pastelor de dinţi AQUAFRESH ce oferă protecţie împotriva acizilor din zaharuri.

Gama de produse AQUAFRESH şi-a propus întotdeauna să vă ajute în ceea ce priveşte sănătatea orală a întregii familii. Pastele de dinţi din gama AQUAFRESH® 24h Protecție Împotriva Zaharurilor întăresc şi apără în mod activ dinţii împotriva zaharurilor din alimentaţia zilnică ce cauzează cariile dentare. 

Ce înseamnă şi cum acţionează?
Pastele de dinţi din gama AQUAFRESH 24h Protecție Împotriva Zaharurilor oferă dinţilor posibilitatea de a se apăra. Conţin fluor activ care se încorporează în smalţ pentru a apăra dinţii împotriva acizilor din zaharuri. Fluorul contribuie la prevenirea cariilor, aducând dinţilor substanţe minerale noi şi făcându-i mai puternici decât înainte.

Date esenţiale despre 24h Protecție Împotriva Zaharurilor

De ce am nevoie de protecţie împotriva acizilor din zaharuri?
Tuturor ne place să mâncăm puţin zahăr, însă o cantitate prea mare de zahăr în alimentaţia noastră zilnică poate să dăuneze sănătăţii dinţilor. Studiile au arătat că de-a lungul timpului nu s-au modificat doar obiceiurile noastre alimentare, ci şi tipurile de alimente pe care le consumăm. Zahărul a devenit din ce în ce mai prezent, de aceea este important să înţelegem cum să ne protejăm în mod activ dinţii împotriva acizilor din zaharuri ce cauzează carii dentare.

Ce acţiune au zaharurile asupra dinţilor mei?
Zaharurile sunt folosite de bacteriile de la nivelul gurii pentru a produce acizi care pot dizolva substanţele minerale protectoare de la suprafaţa dinţilor. În timp, acizii proveniţi din zaharuri pot să dizolve mineralele din dinţi, conducând la carii.


 

Cum pot să limitez impactul zaharurilor asupra dinţilor mei?
O regulă simplă se referă la faptul că riscul de apariţie a cariilor se reduce printr-un consum mai mic de zaharuri. Ştim cu toţii că prăjiturile şi dulciurile conţin zahăr, însă zahărul „ascuns” se află şi în alimente în care nu ne aşteptăm să îl găsim. Este surprinzător faptul că aceste zaharuri sunt ascunse. Cele trei tipuri de alimente care pot să contribuie la creşterea conţinutului de zahăr din alimentaţia noastră sunt:

  • Dulciurile precum produsele de cofetărie, prăjiturile de casă şi produsele de patiserie
  • Alimentele procesate care conţin adaos de zahăr precum cerealele şi sosurile pentru gătit
  • Alimentele care conţin carbohidraţi complecşi, precum pâinea şi pastele, şi care pot elibera zaharurile la nivelul gurii

Pentru a vă proteja împotriva acestor zaharuri din alimentaţia zilnică, vă recomandăm să folosiţi pastele de dinţi din gama AQUAFRESH® 24h Protecție Împotriva Zaharurilor.