Comparativ cu smalţul dinţilor tăi, cel al dinţilor de lapte ai copiilor este cu 50% mai subţire.

Până la vârsta de trei ani, dinţii de lapte vor fi complet apăruţi

Acum, când copilul are un zâmbet nou, dorim să ne asigurăm că fiecare dinţişor este protejat şi îngrijit. Smalţul dinţilor de lapte este cu 50% mai subţire decât cel al dinţilor permanenţi, prin urmare periajul lor este important pentru protecţia împotriva cariilor dentare.

Vizionează reclama aici

Pasta de dinţi şi periuţele de dinţi AQUAFRESH® Little Teeth pentru copii mici 

Little Teeth


Pasta de dinţi AQUAFRESH® Little Teeth este concepută de către experţii stomatologi special pentru copiii cu vârsta între 3 şi 5 ani, asigurând o îngrijire blândă cu nivel redus de abraziune şi beneficiul de protecţie împotriva acizilor din zaharuri (oferit de fluor) pentru a întări şi apăra în mod activ dinţii de lapte împotriva cariilor cauzate de zaharurile din viaţa de zi cu zi, cum ar fi cele din dulciuri şi gustări. Iată ceva pentru care merită să zâmbiţi.

Periuţele noastre speciale AQUAFRESH® Little Teeth prezintă personaje amuzante iubite de copii, aceasta fiind o altă modalitate prin care periajul devine o distracţie.

Forma mânerelor permite ca periuţa să fie manevrată cu uşurinţă de mânuţele copiilor, în timp ce capetele flexibile contribuie la protejarea gingiilor.

Pasta de dinţi Aquafresh® Milk Teeth

Pasta de dinţi AQUAFRESH® Little Teeth 

  • Nivel de fluor 500 ppm
  • Aromă mentolată plăcută, potrivită pentru copii
  • Nivel redus de abraziune
  • Protecţie împotriva acizilor din zaharuri
Periuţa de dinţi Aquafresh® Milk Teeth

Periuţele de dinţi AQUAFRESH® Little Teeth

Crocodilul Curt
Iepuroaica Bella
Tigrul Tilly
Rechinul Sammy

  • Animalele colorate de pe capacele cu închidere pentru protecţia perilor contribuie la implicarea copilului în procesul de periaj *
  • Mâner uşor de folosit, ajutându-vă la periaj *
  • Perii moi curăţă dinţii pentru a contribui la menţinerea unor gingii sănătoase şi a reduce riscul de afectare a gingiilor 

*Copiii cu vârsta sub 6 ani trebuie supravegheaţi în timpul periajului 

iPhones

Modalităţi simple prin care puteţi face ca periajul dinţilor copilului dumneavoastră să fie amuzant

Am lucrat cu foarte mulţi copii şi cu părinţii acestora pentru a-i ajuta pe copii să se implice în procesul de periaj al dinţilor şi pentru a încuraja bunele obiceiuri. Iar distracţia este esenţială. Aşadar, descoperiţi cum puteţi să vă ajutaţi copilul să se distreze în timp ce îşi îngrijeşte dinţii.

Download on the App Store Android App on Google Play