Pastele de dinţi şi periuţele de dinţi AQUAFRESH® pentru copii

Apariţia primului dinţişor al copilului dumneavoastră reprezintă un moment destul de emoţionant (şi în mod sigur unul care trebuie să apară în albumul copilului). Prin urmare, nu este prea devreme să înceapă să îşi formeze obiceiuri bune de periaj. De fapt, de îndată ce apare primul dinţişor, trebuie să înceapă periajul.

Acest lucru se întâmplă deoarece, asemenea dinţilor permanenţi, dinţii de lapte trebuie periaţi cel puţin de două ori pe zi pentru a-i păstra puternici şi sănătoşi. Însă, cum ştim că periajul dinţilor nu e tocmai cea mai plăcută ocupaţie pentru cei mici, avem câteva sfaturi utile pentru a face periajul mai amuzant. Da, amuzant. Un alt mod prin care AQUAFRESH® vă poate oferi ajutorul. Încă de la primii dinţi.

iPhone

Modalităţi simple prin care puteţi face ca periajul dinţilor copilului dumneavoastră să fie amuzant  

Am lucrat cu foarte mulţi copii şi cu părinţii acestora pentru a-i ajuta pe copii să se implice în procesul de periaj al dinţilor şi pentru a încuraja bunele obiceiuri. Iar distracţia este esenţială. Aşadar, descoperiţi cum puteţi să vă ajutaţi copilul să se distreze în timp ce îşi îngrijeşte dinţii.

Download on the App Store Android App on Google Play