Înseninează-ţi zâmbetul cu albire de până la 3x mai puternică

Foloseşte pasta de dinţi Aquafresh® High Definition™ White Illuminating Mint cu efect de albire care conţine tehnologia de îndepărtare a petelor pentru o albire a dinţilor de până la 3x mai intensă 

Pasta de dinţi Aquafresh® High Definition White® ILLUMINATING MINT conţine tehnologia activă, unică, ILLUMIPEARLS™ cu perle microfine, care începe să înlăture petele de pe dinţi şi să lustruiască suprafaţa acestora încă de la primul periaj oferindu-ţi o albire de până la 3x mai puternică* pentru un zâmbet înseninat. Şi pentru că este un produs AQUAFRESH®, vei simţi aroma proaspătă şi vei şti că oferă gurii tale o triplă protecţie.
 

*comparativ cu o pastă de dinţi obişnuită

Aquafresh® High Definition™ White Illuminating Mint

Aromă

Dungile albă și bleu conţin aroma mentolată proaspătă pentru amplificarea prospeţimii.

Ingrediente

Aqua, Sorbitol, Hydrated Silica, Glycerin, Pentasodium Triphosphate, Alumina, Sodium Lauryl Sulfate, Aroma, Xanthan Gum, Cocamidopropyl Betaine, Titanium Dioxide, Carrageenan, Sodium Fluoride, Sodium Saccharin, Sodium Hydroxide, PEG-6, Limonene, CI 74160, CI 74260. Conţine: fluorură de sodiu 0,315% w/w (1450 ppm fluor).

Cele mai importante 5 sfaturi utile

 

 

Cele mai importante 5 sfaturi utile 

1. Periază-ţi întotdeauna dinţii cu noile paste de dinţi din gama AQUAFRESH® High Definition White. Data viitoare când cineva te fotografiază şi îţi cere să zâmbeşti vei putea să-l uimeşti cu un zâmbet luminos.

2. Într-o fotografie, nimic nu arată mai bine decât un zâmbet natural. Aşadar, pentru o fotografie perfectă, relaxează-te şi imaginează-ţi că zâmbeşti unui prieten.

3. Filtrele de pe aplicaţiile aparatului foto sunt excelente pentru a da un aspect sofisticat fotografiilor, însă te pot face să arăţi puţin palidă. Aşadar, alege o culoare de ruj îndrăzneaţă pentru a pune în valoare zâmbetul.

4. Fotomodelele află cele mai avantajoase unghiuri exersând în faţa unei oglinzi. Poate ţi se pare un sfat banal, însă dacă procedezi şi tu la fel, vei afla repede ce anume te face să ai mai multă încredere în tine atunci când eşti în faţa aparatului de fotografiat. 

5. Distrează-te. Fotografiile surprind momentele plăcute, prin urmare nu uita să te distrezi şi ...să  zâmbeşti.